Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Лютий » 18 » Місячник трудового виховання та профорієнтації
19:23
Місячник трудового виховання та профорієнтації

У межах місячника профорієнтації та трудового виховання, з метою розширення і закріплення знань учнів про різні типи професій, сприяння розвитку трудової активності у Бахмутській школі № 2 пройшли різноманітні виховні заходи.

У  2 - х класах відбувся виховний захід "Цікавий світ професій". Учні активно відгадували назви професій, розповідали про професії своїх батьків, малювали свої майбутні професії. Учні 3-х класів познайомились з сучасними та пригадали професії минулого. Кожна дитина поділилась своїми уміннями, здібностями та поділились враженнями про роботу своїх батьків.  Діти складали асоціативний кущ, пояснювали прислів'я про значення праці у житті людини. В процесі гри «Пограємо у професії» п’ятикласники створювали рекламу своїх майбутніх професій та в ігровій формі мали змогу розвивати свої творчі здібності, вміння працювати в команді. Цікавий диспут «Вибір професії – крок до життєвого успіху» пройшов у 6 класі. Тематичний діалог «Моя майбутня професія» проведено у 9 класі, під час якого учні замислитися над правильністю життєвого вибору задля щасливого майбутнього. На заході були присутні студенти Горлівського інституту іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», майбутні психологи Михайло Псарьов та Катерина Федчун, які провели з дев’ятикласниками тест на визначення схильності до професії.

Робота педагогічного колективу спрямована на усвідомлений вибір учнів, який формується з початкової школи та розвивається протягом навчання та самостійного розвитку до закінчення ними школи.

  

  

 

Переглядів: 153 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]