Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Вересень » 20 » Місячник «Увага! Діти на дорозі!» в Бахмутській загальноосвітній школі №2
19:53
Місячник «Увага! Діти на дорозі!» в Бахмутській загальноосвітній школі №2

У Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 2 проходить місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!», мета якого - залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

У межах тижня класними керівниками 1-9 класів був проведений єдиний онлайн урок «Знаю, вмію, врятую» з вивченням основ надання долікарської допомоги. Протягом місяця під час тематичних виховних годин за темою «Знай та вивчай правила дорожнього руху» діти мали можливість якомога більше поглибити свої знання про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення, права та обов'язки пішоходів тощо. Серед заходів, які також були проведені з учнями, тренінг «Твій безпечний шлях до школи», рольова гра «Безпека на дорозі - безпека в житті, виховний захід «Безпека на дорозі», бесіда « Безпечна дорога – дітям», відео – урок «Безпека дорожнього руху», виховний захід «Подорож до країни правил дорожнього руху».

З учасниками освітнього процесу проведені бесіди щодо дій у випадку отримання сигналу «Повітряна тривога» під час вимушеної зупинки громадського транспорту, збереження дорожньої інфраструктури, зокрема: 2 дорожніх знаків; світлофорів; огородження; розмітки; освітлення пішохідних переходів тощо. Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.

Різноманітність форм дозволило учням проявити свою активність і творчість. Відбулася онлайн-виставка малюнків «Правила дорожні знай і завжди їх пам’ятай».

  

  

 

 

Категорія: О школе | Переглядів: 205 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]