Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Листопад » 25 » Місячник здорового способу життя
23:51
Місячник здорового способу життя

Головне багатство людини - її здоров'я. Воно значною мірою залежить від кожного з нас. В рамках місячника з превентивного виховання учні Бахмутської ЗОШ І - ІІ ступенів № 2 поглибили свої знання про значення звичок у житті людини, їх зв'язок зі здоров'ям. Розібрали поняття "корисні та шкідливі" звички. Пограли в інтерактивну гру "Корисно - шкідливо".

Цікаві онлайн ігри влаштували класні керівники для учнів 1-4-х класів: «Пальчикова терапія», «Психогімнастика», «Арт-терапія», «Казко терапія», «Кольоротерапія», «Музична терапія». У 5-8 класах пройшли години спілкування "Ми - за здоровий спосіб життя". Метою заходів було виховати у дітей ціннісне ставлення до власного здоров'я та стимулювати бажання дбати про нього. Протягом заходів діти усвідомили, що запорука здоров'я - здоровий спосіб життя.

Обговорюючи основні проблеми здорового способу життя, учні 9 класу були ознайомлені з чинниками, які можуть порушувати звичайний стан здоров'я. Було запропоновано створити власний графік доби, дотримуватися йому, щоб розвантажити свій день.

Формування здорового способу життя в школі не обмежується проведенням Місячника. Протягом всього навчального року педколектив закладу освіти приділяє велику увагу вихованню здорового способу життя дітей.

  

  

Переглядів: 87 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]