Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 18 » Міський етап XVIІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика
19:11
Міський етап XVIІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

18 листопада 2017 року на базі Бахмутської школи І-ІІ ступенів № 2 відбулося урочисте відкриття та ІІ етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Перший Міжнародний конкурс знавців української мови було проведено у 2000 році. За рішенням Ліги українських меценатів конкурсу було присвоєно ім'я Петра Яцика – відомого канадського бізнесмена та мецената українського походження.

Конкурс має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу. Завданням конкурсу є підвищення рівня знань учнів з української мови, виховання у молодого покоління українців любові до мови, свого народу, усвідомлення того, що українська мова є генетичним кодом української нації.

Урочисту церемонію конкурсу відкрила керівник міського методичного об’єднання вчителів української мови та літератури О.Гордієнко, яка побажала успіху всім учасникам цього престижного мовознавчого турніру.

Цьогоріч у міському етапі конкурсу знавців української мови взяли участь учні 3-11 класів освітніх закладів міста. Учні нашої школи разом з вчителем української мови та літератури Світланою Шитіковою підготували невеличкий концерт-привітання. Зосереджені конкурсанти з хвилюванням чекали початку виконання завдань, які, як і щороку, відзначалися оригінальністю і високим рівнем складності. Тож бажаємо всім учасникам успіхів.

  

  

Категорія: События | Переглядів: 979 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]