Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Квітень » 23 » «Намалюю писанку, намалюю»
20:49
«Намалюю писанку, намалюю»

Великдень – величне і світле свято для кожного з нас. Кожна родина веде ретельні приготування до свята: прикрашає оселю, випікає пасочки, фарбує крашанки, розмальовує писанки та крапанки.

Наша шкільна родина Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2 теж готувалася до свята як належить. В усіх класах в онлайн режимі пройшли виховні святкові години під час яких учні дізналися про цікаві традиції та звичаї українського народу, учнів зацікавили влаштовані онлайн екскурсії до музея писанки на Коломийщині та до майстерні писанкарства. Під час цікавих онлайн вікторин «Про що розповідає писанка» учні навчилися відрізняти різноманітні орнаменти розпису та розуміти значення кольорів та символів на писанках.

Результатом проведеної роботи в 2-А класі, класовод Коваленко Оксана, був влаштований конкурс малюнків «Найкраща писанка», в якому взяли участь всі учні класу. Другокласники вивчили цікаві прикмети про великоднє свято, підготували та записати для однокласників «Великодні привітання».

Бажаємо кожній родині гарних Великодніх свят.

  

  

  

 

 

Категорія: События | Переглядів: 230 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]