Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Листопад » 21 » «Наша пам’ять жива…» (до Дня Гідності і Свободи)
13:52
«Наша пам’ять жива…» (до Дня Гідності і Свободи)

З метою належного відзначення в 2022 році Дня Гідності та Свободи, вшанування подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, учасників антитерористичної операції на сході України в Бахмутській школі № 2 пройшли відповідні заходи.

Під час онлайн-годин спілкування «Герої Небесної Сотні» у 2-4 класах та «Ідеї гідності і свободи українців» у 5-8 класах учні вшанували патріотизм і мужність громадян, які в листопаді 2013 – лютому 2014 роках постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. Учні перегорнули сторінки історичних подій на Майдані, акцентували увагу на героїчних подвигах борців Майдану – представників різноманітних верств населення та національностей, декламували вірші про героїв Небесної Сотні та ознайомилися з історією появи ордену Небесної Сотні. Заочний екскурс «Сторінками нашої трагічної історії. Пам’яті Небесної Сотні» пройшов у 9 класі. Метою заходу було прищепити старшокласникам любов до Батьківщини, зберегти та донести до них об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку XXI століття. Під час заходів згадували й нашого героя-земляка, який загинув під час Революції Гідності, Дмитра Чернявського.

Проведені заходи сприяли формуванню національної самосвідомості учнів, громадянської позиції, вихованню громадянина-патріота України.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 206 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]