Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 19 » Олімпійський шкільний день
18:08
Олімпійський шкільний день

У пришкільному таборі та пришкільному майданчику нашої школи пройшов Олімпійський день. Основним завданням Олімпійського дня було залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом; пропаганда олімпійських видів спорту.

Протягом дня діти мали можливість позмагатись в спортивних естафетах, а також познайомитись із різними олімпійськими видами спорту та з історією започаткування Олімпійських ігор, довідалися, як саме вони проходили у Стародавній Греції. На спортивному майданчику під керівництвом учителя фізичної культури О.О.Шмагло відбулися змагання для вихованців на витривалість, підтягування та віджимання, вправи на гнучкість та спритність, стрибки у довжину з місця. Школярі взяли участь у конкурсі малюнків «Мій улюблений вид спорту».

Олімпійський день був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому. Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім юним спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

  

  

  

Переглядів: 636 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]