Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 14 » Олімпійський тиждень – це свято спорту і здоров’я
17:32
Олімпійський тиждень – це свято спорту і здоров’я

В нашій школі проходить Олімпійський тиждень. Нагадаємо, що заходи за програмою «Олімпійського тижня» проводяться вже тринадцятий рік поспіль з ініціативи президента Національного Олімпійського Комітету України Сергія Бубки, за підтримки Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту України,  а також Міністерства освіти і науки України. Тисячі дітей з різних куточків нашої країни завдяки цим заходам мають можливість більше дізнатися про історію олімпійського руху, його ідеї та принципи, загартувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

Метою проведення Олімпійського тижня в нашій школі сприяння здоров’ю є пропаганда олімпійського і паралімпійського руху, фізичної культури і спорту, сприяння всебічному розвитку особистості за допомогою формування фізичної культури школяра і основам здорового способу життя.

На спортивному майданчику під керівництвом учителя фізичної культури Оксани Шмагло відбулися змагання для учнів на витривалість, підтягування, вправи на гнучкість та спритність, стрибки у довжину з місця та іншф цікаві естафети.

Тож бажаємо всім юним спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

  

 

Категорія: События | Переглядів: 657 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]