Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 7 » Періодичній системі Мендєлєєва - 150 років
21:24
Періодичній системі Мендєлєєва - 150 років

У 1869 році відбулась знаменна подія: було відкрито один з найважливіших законів сучасного природознавства, тож саме 2019 рік Генеральна асамблея ООН проголосила Міжнародним роком Періодичної таблиці Мендєлєєва.

На базі освітнього округу для семикласників шкіл № 2 та № 18 відбувся тематичний захід, присвячений історії створення знаменитої системи Мендєлєєва. Учні познайомились із цікавими фактами з життя творця періодичної системи, узнали багато нового про відкриття нових хімічних елементів.

Після теоретичного блоку шкільні команди взяли участь у хімічному квесті «У пошуках елементів». Під час гри діти не лише отримали задоволення від спілкування, але й перевірили свої знання з природознавчих наук та дізналися про походження назв хімічних елементів. Учасникам заходу сподобалось розв’язувати цікаві задачі, ребуси, кросворди, розпізнавати речовини за їх властивостями, складати хімічні пазли.

Останнім етапом заходу стало нагородження переможців квесту подарунками: періодичними таблицями та зошитами з хімії для майбутніх хімічних відкриттів.

Захід закінчився, але дружба між учнями шкіл №2 та №18 продовжується, адже їх об’єднує бажання відкривати нове, досліджувати вже відоме.

  

  

Категорія: События | Переглядів: 490 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]