Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 11 » Первоцвіти чекають нашої допомоги!
20:22
Первоцвіти чекають нашої допомоги!

З метою збереження рідкісних та зникаючих видів ранньоквітучих рослин, формування у підростаючого покоління природоохоронних навичок, розвитку екологічної культури в Бахмутській школі № 2 у 2-х класах пройшли заходи в межах Всеукраїнської екологічної акції з охорони квітів «Збережемо первоцвіти».

Відомо, що в Україні первоцвіти знаходяться на межі зникнення через нещадне зривання їх для продажу, випасання худоби, спалювання лісів. В багатьох країнах зривати первоцвіти суворо заборонено.

Під час виховних заходів у 2-а класі «Збережемо первоцвіти»(класовод Тамара Шевченко) та у 2-Б класі «»Не зривай першоцвітів» (класовод Ірина Беленець) діти розгадували загадки про первоцвіти, дізналися, чому ці квіти з’являються так рано навесні та які види первоцвітів занесені до Червоної Книги України, вивчили правила поводження в лісі і зрозуміли, що квітами потрібно милуватися, фотографувати, а не знищувати їх. своє бачення даної проблеми діти висвітлили у малюнках на тему «Бережи первоцвіти!», «Нарешті прийшла весна!», «Не зривай…»

Зберігаючи життя квітам, ми прикрашаємо своє життя! Первоцвіти чекають нашої допомоги! – такого висновку дійшли діти наприкінці заходів.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 449 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]