Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 16 » По країнам Європи подорожували учні школи № 2
18:21
По країнам Європи подорожували учні школи № 2

Щорічне відзначення Дня Європи започатковано Указом Президента України від 19 квітня 2003 р. № 339, яким встановлено третю суботу травня датою святкування Дня Європи в Україні. (в Європі з 1985р. 9 травня). Згідно річного плану роботи школи та з метою забезпечення підтримки державної політики і реалізації стратегії європейської інтеграції у нашому закладі проходять заходи з нагоди відзначення цієї дати.

Активну участь у проведенні Дня Європи взяли учні 8-9 класів (класні керівники Оксана Шмагло та Дар’я Федулова), які підготували спільну виховну годину у формі круглого столу «Європа – наш спільний дім». Вони підготували презентацію на тему «Країни Європейського Союзу». Провели засідання круглого столу, де обговорювались актуальні питання співпраці України з Європейським союзом. Цікавим та пізнавальним видався інформаційний ярмарок у 3-А та 3-Б класах (класоводи Інна Тягній та Ірина Воловик) «Знай про Європу більше» та заочна подорож Європою у 5 класі (Світлана Макотченко). Впродовж тижня Європи були проведені уроки, на яких учні знайомилися з історією та державною символікою країн Європи, а також ділилися своїми знаннями про культурну спадщину. Слід відмітити заходи в 1 класі – «Англія – країна контрастів» (класовод Ольга Леонова), у 2 класі «200 метрів до Європи» (класовод олена Войшнаровіч) та у 7 класі (класний керівник Світлана Шитікова) «Подорожуючи Європою».

Заходи сприяли розвитку в учнів власних суджень щодо місця України в європейській спільноті, підвищенню мотивації до вивчення мов європейських країн, вихованню почуття відповідальності, гідності, патріотизму, любові та поваги до власної історії, традицій, звичаїв народу.

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 723 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]