Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 28 » Правильний вибір професії - важливий крок у житті
22:32
Правильний вибір професії - важливий крок у житті

В Бахмутській школі № 2 закінчився місячник профорієнтації та трудового виховання, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. Проходив він під девізом "Праці - джерело життя і головна його прикраса". 

З метою активізації системи професійної орієнтації учнівської молоді, надання можливості усвідомленого професійного вибору, формування в учнів відповідального відношення до вибору професії, усвідомлення відмінності між бажаннями й можливостями людини та врахування вимог соціального середовища під час місячника профорієнтації в Бахмутській школі № 2 проведено ряд заходів. Класними керівниками охоплено учнів різних вікових категорій: конкурс малюнків «Професії моїх батьків» (1-2 класи), єдиний урок в 5-9 класах «Безпека праці батьків – моє щасливе майбутнє». Учні 3 класу «побували» на ярмарку професій та потім самі намалювали ту професію, яка їм сподобалась, а 4 класу говорили про майбутні професії під час заходу "Діло майстра величає". «Гідні умови праці – усій українській нації» - під таким девізом пройшов тематичний діалог у 5-Б класі. Весело і цікаво в 5-а класі пройшла рольова гра «Вибір професії». В процесі гри «Пограємо у професії» п’ятикласники створювали рекламу своїх майбутніх професій та в ігровій формі мали змогу розвивати свої творчі здібності, вміння працювати в команді. Цікавий диспут «Професій багато, як вибирати» проведено у 9 класі, під час якого учні замислитися над правильністю життєвого вибору задля щасливого майбутнього.

Робота педагогічного колективу направлена на цілеспрямований та усвідомлений вибір учнів, який формується з початкової школи та розвивається протягом навчання та самостійного розвитку до закінчення ними школи.

  

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 501 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]