Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 22 » Свято мікрорайону на шкільному подвір’ї
21:38
Свято мікрорайону на шкільному подвір’ї

Свято Західного мікрорайону міста Бахмута пройшло на базі нашої школи під девізом "Школа нас єднає". Не зважаючи на примхи погоди, присутніх було дуже багато. По закінченні свята люди підходили зі словами вдячності. Свято проходило під патронатом міського голови Олексія Реви та Бахмутської міської ради.  Заступник міського голови Тетяна Савченко  звернулася з вітальним словом до присутніх мешканців Західного мікрорайону та нагородила цінними подарунками воїнів-земляків АТО, молоде подружжя, сім’ї, в яких нещодавно народилися малюки, подружжя, які прожили разом в шлюбі 45 років, молодих громадян країни, які нещодавно отримали паспорти України. Депутат Бахмутської міської ради Олександр Бондарєв привітав подарунками юних спортсменів та обдарованих дітей школи.

 Незвичайні і цікаві були виставки «Дари осені», «Квітковий рай», «Домашні улюбленці», свій острівець організував і міський Центр туризму, краєзнавства та екскурсій під керівництвом директора Валерія Кучера. Усі присутні пригощалися смачною випічкою.

Свято пройшло по-справжньому в дружній атмосфері і об’єднало всіх в одну родину!

 Якщо у людей гарний настрій, то все місто здається приємним і привітним, а наше місто – саме таке. Святкове і затишне за будь-якої погоди!

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 737 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]