Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 7 » Тиждень енергозбереження в Бахмутській школі № 2
19:40
Тиждень енергозбереження в Бахмутській школі № 2

З метою формування в учнів свідомого ставлення до необхідності збереження енергетичних ресурсів, залучення школярів до корисної діяльності з питань енерго-і ресурсозбереження у Бахмутській школі № 2 проходив Тиждень енергозбереження та енергоефективності.

У рамках тижня було проведено ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до енергетичних ресурсів. У всіх класах пройшли години спілкуваня про економне використання енергоресурсів. Варто відмітити цікаву та насичену годину екологічної свідомості у 2-х класах «Енергозбереження – справа всіх або кожного». Учні 3-х класів знайомилися з природними джерелами енергії, а 6 класи під час усного журналу дізналися, що таке стала енергія. Під час години спілкування «Енергозбереження та енергоефективність в Україні» дев’ятикласники розповідали про принципи роботи на електростанціях, з'ясовували, чим вони відрізняються, ознайомилися з професіями робітників цих станцій.

Учні 1–4 класів провели виставку малюнків, приурочених темі ерергозаощадження «Як використовувати електроприлади вдома».

Проведені виховні заходи з питань енергозбереження сприяли вихованню дбайливого громадянина свого держави, формування економічного світогляду школярів.

  

  

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 582 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]