Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 21 » Тиждень моди у 1 класі НУШ
23:13
Тиждень моди у 1 класі НУШ

На 11 тижні першокласники Бахмутської загальноосвітньої школи № 2 (класовод 1-А класу Оксана Коваленко) із захопленням відкрили для себе світ моди у різних сферах діяльності людини. Діти обговорювали, як варто обирати одяг, чи може бути одяг одночасно зручним, теплим і модним, як змінювалися іграшки, музика, книжки.   Діти фантазували і творили, а водночас опановували корисні навички.

Діти сумісно з батьками підготували фотогалерею: кожен учень презентував свою модель сучасного одягу під час презентації «Парад моди». У ході тематичного дня діти узяли участь в показі мод, демонструючи сучасний шкільний одяг, із задоволенням інсценували професії світу моди, працюючи зі стіною слів, змоделювали та виготовили паперовий одяг для сучасного учня та учениці для відвідування школи в різні пори року, а ще одягли ведмедика під час уроку технологій.

Проведена робота дозволила збагатити знання учнів про моду і модні тенденції, викликати інтерес до професій художньо-естетичного циклу, розкрити здібності учнів у творчих пошуках власного стилю одягу, своєї внутрішньої краси.

  

  

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 408 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]