Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Тиждень права у Бахмутській школі № 2
18:14
Тиждень права у Бахмутській школі № 2

 Проведення Всеукраїнського Тижня права в Бахмутській школі № 2 було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнівської молоді про їх права, зазначені в державних документах: зокрема в Конституції України. Цей  тиждень - пропаганда, спрямована на всіх громадян нашої держави. 

Варто відмітити заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини,  дотримання національних  та загальнолюдських    морально-естетичних принципів, традицій у 1-А класі (класовод Оксана Коваленко, у 8-А класі (класний керівник Дарья Федулова), у 9 класі (класний керівник Світлана Макотченко).

Учні 6 класу (класний керівник Ольга Крапива) провели Годину спілкування, на якій, працюючи у групах, склали схеми видів прав людини, обговорили їх, порівняли права сучасної людини та людини, яка жила у часи кріпацтва. Учні , маючи право на власну думку, розповіли своє бачення щодо теми. Створюючи постери, учні ознайомилися з новими видами прав та обов'язків, пригадали вже відомі.  Перегляд відео роликів дав змогу підвести підсумки плідної роботи. Учні створили постер з правами та обов'язками: "Мої права та обов'язки. Я- дитина !"

Рівень ефективності проведених заходів був достатньо високим, що дало змогу розвивати  творчі здібності учнів, поглиблювати та розширювати знання про їх права.

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 317 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]