Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 25 » Тиждень профілактики туберкульозу
20:15
Тиждень профілактики туберкульозу

У березні в Україні, як і багатьох країнах світу, відзначався Всесвітній день боротьби з туберкульозом. З метою надання широкої інформації учням стосовно характерної симптоматики та лікування туберкульозу в Бахмутській школі № 2 проведено Тиждень профілактики туберкульозу.

Цікаво й пізнавально в 3-4 класах пройшли інформаційні хвилинки «Все про туберкульоз». Насиченим та інформативним був усний журнал «Зупинимо туберкульоз разом» в 5-А класі, на якому у доступній формі було проінформовано школярів про шляхи зараження туберкульозом та його профілактику та година спілкування «Ми проти туберкульозу» в 5-Б класі. Крім того учні переглянули відеоролик «Що таке туберкульоз», який надав кабінет «Альтернатива» («Клініка, дружня до молоді») комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

Учні 6-7 класів переглянули відеофільми «Туберкульоз: знай, стережись, не бійся», після чого активи класів презентували свої буклети на тему «Туберкульоз – не вирок». В буклетах учні запропонували інформацію, що допоможе людині своєчасно прийняти рішення, від якого залежить здоров'я і навіть життя. Діти ознайомилися з відповідями на запитання, які частіше всього виникають у більшості людей, коли вони чують слово «туберкульоз».

Тематичні класні години пройшли в 8-х класах: «Небезпека поруч! Що треба знати про туберкульоз» (8-А клас); «Захистимо себе від туберкульозу» (8-Б клас).

Диктант з елементами бесіди провела зі своїми учнями-дев’ятикласниками класний керівник Світлана Шитікова.

У шкільній бібліотеці організовано тематичну полицю «Ми за здоровий спосіб життя», на якій висвітлені матеріали щодо пропаганди здорового способу життя та профілактики захворювання на туберкульоз.

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 500 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]