Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 15 » Ток – шоу «Традиційні й альтернативні джерела енергії. Чиста енергія»
19:52
Ток – шоу «Традиційні й альтернативні джерела енергії. Чиста енергія»

З метою привернення уваги до проблем використання енергії, економії енергії та енергоресурсів, охорони навколишнього середовища, створення мотивації для заощадження ресурсів і енергії в Бахмутській школі № 2 в межах тижня енергозбереження 9 класі (класний керівник Світлана Шитікова) було проведено позакласний захід у формі ток-шоу за темою «Традиційні й альтернативні джерела енергії. Чиста енергія.»

Сьогодні, мабуть, кожному з нас важко уявити своє життя без прояву будь-якого виду енергії. Що ж казати про Землю! Якщо колись атомна енергія була великим винаходом ХХ століття і панацеєю від усіх енергетичних негараздів, то зараз вона небезпідставно потрапила у немилість.

Та ще й до того виявилось, що те, чим ми користувалися впродовж багатьох років, наближається до своєї реальної межі. Адже світових запасів нафти та газу вистачить на більше, як на півстоліття, а вугіллям ми покористуємося близько 3-х століть. Саме про такі проблеми під час заходу говорили «міністри екології, енергетики, представник інституту енергозбереження, юрист» тощо. А наостанок усі учасники заходу склали поради «Як зберегти енергію».

«Двадцять сім років тому наша Україна здобула незалежність. Якою буде ця держава? Вона буде такою, якою побудуєте її ви - майбутні інженери і лікарі, вчителі і вчені. Добробут нашої держави в майбутньому залежить від економного енергоспо­живання сьогодні. В цьому суть сталого розвитку», - такими словами підсумувала роботу ток-шоу класний керівник Світлана Шитікова.

  

 

Категорія: О школе | Переглядів: 529 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]