Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 12 » У Бахмутській школі № 2 відзначили День захисника України
13:28
У Бахмутській школі № 2 відзначили День захисника України

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві в Бахмутській школі № 2 пройшли заходи з нагоди відзначення Дня захисника України.

Під час відкритого виховного заходу «Солдат на стражі спокою стоїть» хлопці 6-х класів (класні керівники Євгенія Квятковська та Ганна Биканова) із захопленням демонстрували свою козацьку звитягу на змаганнях «Сильні, сміливі, спритні» та отримали привітання від дівчат. Крім того діти ознайомились з періодом козаччини, вшанували мужність та героїзм захисників рідної країни.

На уроці мужності «Козацькому роду нема переводу» класний керівник 8 класу Світлана Макотченко нагадала своїм учням про етапи становлення української нації та про історію свята Покрови. Тематичний урок з історії України «Воїн крізь віки», присвячений військовим традиціям українського козацтва, проведено у 9 класі. Також дев’ятикласники провели зустріч з військовослужбовцем, заступником військового комісара міста Бахмута, майором Сергієнко О.О.

У шкільній бібліотеці організована тематична викладка літератури «Слава захисникам України».

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Колектив школи щиро вітає всіх захисників, які виборювали й продовжують виборювати право жити під мирним небом. Зичимо щирого здоров’я та злагоди в сім’ях.

  

  

  

  

 

Категорія: О школе | Переглядів: 483 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]