Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 6 » Участь Бахмутської школи № 2 в акції «Подарунок для пухнастого» та «Нарру Мяу для Мурчика»
19:33
Участь Бахмутської школи № 2 в акції «Подарунок для пухнастого» та «Нарру Мяу для Мурчика»

У межах освітнього проекту «Біоетика», з метою забезпечення іграшками, лежаками та кормами котів та собак Бахмутського стерилізаційного майданчику міського товариства захисту тварин «Лада», учні Бахмутської школи № 2 беруть участь у Всеукраїнській благодійній акції «Подарунок для пухнастого» та «Нарру Мяу для Мурчика», які проводяться протягом усього навчального року.

Діти змогли себе відчути справжніми волонтерами і допомогти котикам та собачкам, яким часто не вистачає не лише уваги, але й тепла.

Школярі дуже активно відгукнулися на цю акцію. На уроках трудового навчання та вдома діти майстрували теплі та комфортні лежачки для тварин, іграшки для котів, принесли дуже багато кормів (консерви, крупи тощо).

Особливо слід відзначити найактивніших: 1-Б клас (класний керівник Олена Войшнаровіч), 2-Б клас (класний керівник Ірина Воловик), 3-Б клас (класний керівник Ірина Беленець), 6-Б клас (класний керівник Ганна Биканова), 8 клас (класний керівник Світлана Макотченко).

Діти ділилися своїми враженнями від участі в акції і говорили про те, що добрі справи робити дійсно приємно. Згодом волонтер «Лади» Катерина обіцяла надіслати школі фотографії пухнастиків на лежачках, які ми їм передали. Чекатимемо з нетерпінням!

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 452 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]