Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 1 » Участь учнів Бахмута в щорічній обласній пошуково-краєзнавчій експедиції «Донбас екскурсійний»
17:54
Участь учнів Бахмута в щорічній обласній пошуково-краєзнавчій експедиції «Донбас екскурсійний»

У межах пошуково-краєзнавчої експедиції «Донбас екскурсійний» та еколого-краєзнавчого руху «Донбас заповідний» та з метою залучення учнів до краєзнавчої й пошуково-дослідницької роботи дев’ятикласники нашої школи  брали участь в конкурсі презентацій пам’ятників «Застиглі миттєвості» та конкурсі саморобок «Торбинка»

Симакова Євгенія разом із керівником Оверчик Любов’ю підготувала туристичний чохол для мап, який за своєю конструкцією схожий на палетку, що дозволяє зберігати мапи, олівці, ручки, лінійку, є кишеня для компасу та окрема кишеня для документів.

Виріб легкий та практичний, складається завдяки тасьмі «блискавка», що відповідає функціональним та експлуатаційним вимогам, а головне він виготовлений із екологічно чистого матеріалу. Застібка на «блискавку» має естетичний вигляд та проста у використанні. Чохол має довгу ручку, що дозволяє носити його на плечі або через тулуб.

У номінації презентація пам’ятника «Застиглі миттєвості» узяли участь Войшнаровіч Данило, Богаченко Аліна та знову ж таки Симакова Євгенія, які разом із керівниками Інною Мирошниченко та Світланою Акуменко підготували презентацію “Як стрімко рветься вгору цей літак”.

Неподалік від школи № 2, на західному в’їзді міста Бахмута, розташований парк «Дружба», в якому вже довгий час знаходиться Літак-пам’ятник МІГ-17, але ніхто не замислюється, чому він тут стоїть, про що нагадує усім жителям міста. Тож учні поставили за мету узнати більше про цей Літак. Про те, що дізналися – йде мова у презентації.

Тож ми вітаємо наших учасників, яукі посіли І та ІІ місця в цих конкурсах!

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 623 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]