Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 9 » Учні 6 класу вчилися мобільному етикету
21:48
Учні 6 класу вчилися мобільному етикету

     В межах атестації педагогічних працівників учитель російської мови, спеціаліст вищої категорії Мирошниченко І.І. провела відкритий урок розвитку мовної діяльності з російської мови у 6 класі, присвячений мобільному етикету на тему «Если звонит телефон…». 

     Педагог допомогла учням усвідомити важливість вивчення правил грамотного спілкування по стаціонарному і мобільному телефону, формувала необхідність розуміння якісного мовлення, виховувала культуру спілкування. Учні вивчили правила телефонного і мобільного  етикету та вирішували ситуації: «Ви подзвонили», «Вам подзвонили», крім того вони самі вивели формули телефонного етикету, які потім використовували при складанні та розігруванні діалогів.

        На урок завітала шкільна медична сестра Ірина Фещенко, яка розповіла учням про вплив мобільного телефону на здоров’я людини та подарувала пам’ятки щодо користування сотовим телефоном, роздруковані на символічному зображенні «мобільника».

     Телефонних розмов багато, неможливо їх усі передбачити, від усіх помилок попередити, але учні зрозуміли головне: бесіда по телефону має бути ввічливою, змістовною та лаконічною, саме ці думки учні висловлювали під час методичного прийому «Мікрофон». 

              

   

  

Категорія: О школе | Переглядів: 803 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]