Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 20 » Учні Бахмутської школи № 2 завітали на Свято квітів
15:24
Учні Бахмутської школи № 2 завітали на Свято квітів

У межах місячника екологічного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні 5 класу Бахмутської школи № 2 разом із бібліотекарем Оксаною Тодорашкул відвідали бібліотечний захід «Свято квітів», який відбувся в бібліотеці-філії №2.

Метою цього заходу було розширити знання дітей про рослинний світ нашого краю, формувати естетичні навички, виховувати бережне ставлення до квітів та прищеплення любові до природи.

Квіти роблять наше життя прекраснішим - навряд чи хтось стане спростовувати цей факт. Вони радують погляд, дозволяють отримувати естетичну насолоду, розвивають почуття смаку. Різні народи дякують квітам за їх існування на планеті по-своєму: голландці щорічно проводять фестиваль тюльпанів, японці влаштовують аналогічні заходи в честь квітучих персиків та сакури. Але лише одній окремій квітці присвячене свято: 19 квітня у світі відзначають День проліски.

Бібліотекарі філії підготували багато цікавої інформації про різновиди та особливості квітів. Діти взяли участь у цікавих вікторинах і конкурсах, відгадуванні загадок та складанні пазлів, присвячених квітам.

Учні, які побували на заході, мали змогу стати користувачами бібліотеки-філії №2.

  

  

Категорія: События | Переглядів: 406 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]