Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 23 » Від проголошення незалежності до нової України
16:41
Від проголошення незалежності до нової України

До Дня Державного Прапору та Дня незалежності України у нашій школі проводилась низка інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених святкуванню Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України. 

Не дивлячись на те, що продовжуються канікули, активні учні вже відвідали рідну школу,принесли малюнки до цієї дати, допомогли організувати в бібліотеці виставку «З Україною в серці» та допомагали класним керівникам в оновленні куточків державної символіки в класних кімнатах.

Під час літературно-історичних читань учні старших класів, звертаючись до забутого, відкривали історію України, її традиції та культурні надбання. Захід був корисним та пізнавальним і юні читачі переконались, що Україна славиться своєю багатовіковою і цікавою історією, неординарними особистостями та мальовничою природою.

Годину юних патріотів, присвячену двадцять шостій річниці Незалежності нашої держави «Від проголошення незалежності до нової України» провела Дар’я Федулова. Діти пригадали славні періоди історії нашого народу, закріпили знання про національні та народні символи України, традиції та звичаї.

  

 

Переглядів: 666 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]