Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 26 » Від Заходу – до Сходу, від серця – до серця
19:05
Від Заходу – до Сходу, від серця – до серця

В акції "Діти Закарпаття - дітям Артемівська" брали участь 16 шкіл Тячівського району Закарпатської області. Діти самі готували подарунки і писали листи артемівським школярам.

Ціла фура подарунків з такими записками приїхала до Артемівського міського відділу освіти. Подарунки розподілили серед 16 шкіл Артемівська і роздали всім школярам.

    До нас надійшли подарунки із смт Буштино. В нашій школі усі діти отримали солодощі, канцтовари, іграшки, а продуктові набори та одяг отримали діти з багатодітних, малозабезпечених сімей та діти-переселенці із зони АТО.

    У відповідь наші учні підготували буштинцям малюнки-листи, відеоролики та буклети про школу, а також куклу-мотанку Берегиню-Україну, яку дівчата зробили на уроках обслуговуючої праці разом із керівником Оверчик Л.І.

    Подібні акції важливі в такий непростий час. Нам дуже приємно відчувати підтримку дітей із заходу України. Ми – єдина країна.

    Дякуємо педагогам та дітям із Західної України за добрі слова й надану допомогу. Миру і спокою у ваших та наших родинах. Схід і Захід разом! Слава Україні!

  

                             

Категорія: События | Переглядів: 925 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]