Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 17 » Відбулося засідання міського методичного об’єднання класних керівників
15:27
Відбулося засідання міського методичного об’єднання класних керівників

Згідно плану міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради на базі нашої школи відбулося міське методичне засідання класних керівників на тему: «Формування національно-патріотичної компетентності учнів».

Голова міського методичного об’єднання класних керівників Інна Мирошниченко оголосила план роботи методичного об’єднання, мета роботи якого - удосконалення професійної майстерності класних керівників в питаннях формування системи національно-патріотичної компетентності та морально-правової вихованості особистості у виховному просторі.

У засіданні методичного об’єднання взяли участь класні керівники та класоводи загальноосвітніх навчальних закладів міста Бахмута.

Керівник шкільного методичного об’єднання класних керівників Бахмутської школи № 5 Віта Глущенко провела фрагмент заняття з елементами тренінгу «Лідер», під час якого учасники дійшли висновку, що суспільство потребує виховання успішної людини з розвинутими лідерськими якостями, підготовленої для самореалізації в сучасному світі, яка адекватно реагуватиме на зміни, що в ньому відбуваються.

Класні керівники школи № 2 Ірина Беленець та школи № 4 Ірина Гамій ознайомили присутніх з системою виховної роботи з учнями з національно-патріотичного напрямку та акцентували увагу на завданнях виховання в умовах творення нової української школи.

Керівник шкільного методичного об’єднання Бахмутської школи-інтернату Ірина Нестеренко презентувала свій досвід роботи з теми «Правове виховання у школі - запорука розвитку особистості з активною громадянською позицією», а класний керівник 7 класу школи № 1 Ольга Маріса провела з учасниками майстер-клас з формування здоров’язбережувальної компетентності.

Засідання довело високий рівень професійної компетентності класних керівників, їх ініціативу, творчість, володіння різноманітними підходами та методами роботи, більшість педагогів працюють на перспективу роботи в новій українській школі, з урахуванням позитивних зрушень в учнівських колективів, спрямовуючи свою практичну діяльність на підготовку особистості до успішної життєдіяльності.

У ході роботи засідання учасники отримали необхідні інформаційно-методичні матеріали.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 610 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]