Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 12 » Відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь
18:49
Відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь

В рамках відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь в Бахмутській школі № 2 пройшли цікаві заходи, головна ідея яких - активно пропагувати збереження водно-болотних рослин і тварин своєї місцевості та у заклику – «Не нашкодь!»

Варто відмітити якісне проведення відкритих заходів у 1-А класі (класовод Інна Тягній) - годину спілкування «Зупинимо втрату водно-болотних угідь» та виховну годину у 1-Б класі (класовод Ірина Воловик) «Водно-болотні угіддя допомагають нам». Під час заходів йшлося про важливість збереження екосистеми водних угідь задля збереження біологічного розмаїття, охорони зникаючих видів птахів та рослин, збереження місцевих видів риб. Учні дізналися про те, як зимують мешканці водойми та про важливість збереження екосистеми водних угідь задля збереження біологічного розмаїття, охорони зникаючих видів птахів та рослин, збереження місцевих видів риб.
Усі заходи були проведені з метою розуміння учнями необхідності підтримання стабільного стану місцевих водно-болотних угідь.

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 518 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]