Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Військово-патріотична Гра “Сокіл” (“Джура”)
17:34
Військово-патріотична Гра “Сокіл” (“Джура”)

20 квітня на базі нашої школи відбувся міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної Гри “Сокіл” (“Джура”), у якій взяли участь усі 12 шкільних команд міста. Гра проводилася з метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді в позаурочний час засобами етнічної, фізичної культури і спорту, історичних та військових традицій Українського козацтва. 

Першим етапом було офіційне відкриття змагань, де під урочистий марш прибули вишикувані команди. Від організаторів Гри, гостей свята та запрошених лунали слова, які гартували команди до подальших змагань. Учасники гідно показали себе в конкурсах: «Стройова підготовка», «Відун», «Стрільба», «Смуга перешкод» та «Символіка загону».

Протягом заходу панувала дружня та патріотична атмосфера, насичена тільки позитивними емоціями. Наприкінці переможці отримали заслужені нагороди від почесних гостей та організаторів.

Перемогу у грі “Сокіл” (“Джура”) серед шкіл І-ІІ ступенів міста Бахмута здобула команда учнів нашої школи, серед шкіл І-ІІІ ступенів - команда НВК № 11. Вітаємо!

  

  

  

  

Переглядів: 830 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]