Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Березень » 11 » Виховні наративи Дня українського добровольця
18:45
Виховні наративи Дня українського добровольця

09 березня 2023 року в дистанційному форматі відбулася презентаційна сесія «Виховні наративи Дня українського добровольця», організована Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.. Учасниками семінару стали понад 100 освітян області, відповідальних за організацію виховної роботи на місцях. Від Бахмутської територіальної громади учасницею вебінару була  заступник директора Бахмутської школи № 2 Інна Мирошниченко.

Модератором заходу виступила Золотар Олена, методистка відділу національного виховання, позашкільної та громадянсько-історичної освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У ході презентаційної сесії розглядалося питання заснування свята, було надано інформаційні матеріали для проведення заходів з учнівською молоддю, окреслений образ українського добровольця, зроблено акцент на питанні дискредитації та героїзації добробатів, визначено ключові виховні наративи проведення заходів у закладах освіти. 

Педагоги області отримали корисну інформацію та практичні рекомендації щодо організації та проведення виховних заходів до Дня українського добровольця в закладах освіти.

https://ippo.dn.ua/novyny-afisha/novyny/2023/prezentatsijna-sesiya-vikhovni-narativi-dnya-ukrajinskogo-dobrovoltsya

  

Переглядів: 237 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]