Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Листопад » 3 » Віртуальні екскурсії на канікулах
10:37
Віртуальні екскурсії на канікулах

Погуляти Білим домом у Вашингтоні, відвідати Лувр, роздивитися експонати музею Франка й побувати в музеї мінералів у Києві. Усе це можна зробити, не виходячи з дому, на своєму комп’ютері.

Осінні канікули добігають кінця, але враження від пізнавальних і дуже цікавих екскурсій залишаться в учнів Бахмутської школи № 2 надовго. Учні початкової школи побували на  онлайн екскурсії «Історія України на стрічці часу» та відвідали музей «Становлення української нації»,  музей мінералів у  Києві, побували у  музеї космонавтики та уфології у Харкові.  А переглянувши відеоурок «Осінні вироби з листя», діти зробили аплікації з листя та іншого природного матеріалу.

5-6 класи пройшли цікавий вебквест до Дня української мови та писемності «Цікаві факти про українську мову» та відвідали Національний музей науки і техніки Леонардо да Вінчі в Італії.

7-9 класи побували на екскурсії в рідній школі, відвідавши шкільні музеї: музей В. Сосюри, музей аероклубу та музей історії Бахмутської школи № 2. Учні пройшли історичний екскурс свята Хелоуін, обговорили «Як ви святкуєте Хелоуін» та  переглянули навчальні фільми та вікторини з правил протипожежної безпеки.

Усі віртуальні екскурсії відбувалися під супровід україномовних пояснень про те чи інше місце, цікавих фактів і значення речей. Відчуття – начебто ви справді гуляєте музеєм з екскурсоводом.

  

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 101 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]