Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Лютий » 2 » Водно-болотні угіддя, вода і життя нероздільні
18:36
Водно-болотні угіддя, вода і життя нероздільні

 Усе життя на планеті залежить від води. Від джерела до моря і через нескінченний цикл кругообігу вода з’єднує усі куточки планети Земля. З нагоди Всесвітнього дня водно-болотних угідь, що відзначається щорічно 2 лютого, в 1-А класі Бахмутської ЗОШ № 2 було проведено інформаційно-просвітницький захід з теми: «Водно-болотні угіддя, вода і життя нероздільні», під час якого учні отримали важливу інформацію від класовода Оксани Коваленко про роль і значення води в природі.

Разом з батьками учні підготували тематичні малюнки, які презентували однокласникам. Учні взяли участь у вікторині «Розмаїття мешканців річок та болота», яка дала змогу проаналізувати знання учнів щодо мешканців водойм, їх різновиди, учні навчилися визначати харчові ланцюги на болоті та у водоймі.

Переглянувши відеоролики, учні ознайомились із факторами, що шкодять екосистемі, самостійно оформили знаки, що вказують на необхідність охорони і заборону забруднення довкілля.

Під час міні-майстер класу учні навчилися використовувати покидьковий матеріал, що часто стає предметом забруднення природи, для виготовлення поробок та іграшок.

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 321 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]