Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 19 » Всесвітній День Землі та День довкілля
19:43
Всесвітній День Землі та День довкілля

З метою формування екологічної свідомості, виховання любові до рідної природи, дбайливого ставлення до неї в Бахмутській школі № 2 учні 1-9 класів успішно долучились до проведення заходів, присвячених Всесвітньому Дню Землі та Дню Довкілля, які відзначаються 21 та 22 квітня.

Школярі 5-9 класів під час єдиного виховного заходу «Живе обличчя моєї Землі» ознайомилися із поняттям «забруднення», розглянули основні антропогенні джерела забруднення навколишнього середовища. Діти аналізували інформацію, висловлювали свої думки щодо впливу діяльності людини на навколишнє середовище, яке може мати найважчі наслідки не лише для природи, але й для всього людства.

Учні 1-4 класів малювали на тему «Краса Землі моєї» та «Рослини-символи України», знайомилися з поняттями «екологія», «довкілля», «флора», «фауна», у групах складали пазли про природу та познайомилися з книгою «Школа зеленої планети».

Не забули учні й про весняну толоку, дружно вийшли на вулицю, щоб прибрати пришкільну територію після зими.

Дуже відповідально поставилися школярі до проведення Дня довкілля та Дня Землі. Це означає, що бесіди, виховні години, інформаційні хвилини, проведені вчителями, не проходять безслідно. Наші учні вже є повноцінними і свідомими членами суспільства.

  

  

   

Категорія: События | Переглядів: 461 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]