Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 5 » Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру»
15:43
Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру»

В Україні за ініціативи Української греко-католицької церкви та Міністерства екології та природних ресурсів продовжується Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру», мета якої: привернення уваги суспільства до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на Сході країни, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну. Цьогорічна акція розпочинається напередодні Міжнародного дня попередження експлуатації навколишнього середовища під час війни і військових конфліктів.

В рамках акції, яка проходить під девізом «Посади дерево миру в прифронтовій зоні», 5 листопада 2017 року Бахмут відвідав Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, який разом із місцевими жителями, учнями й педагогами Бахмутської школи № 2 та представниками релігійних конфесій висадили Алею Миру на території скверу Дружби біля пам’ятного знаку Літаку. Міністр зазначив, що ця акція демонструє бажання українців жити в мирі та злагоді, в єдиній Україні, територію і природу якої вони ладні захищати від будь яких насильницьких впливів.

У висадці алеї взяли участь також Бахмутський міський голова Олексій Рева, директор департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергій Натрус, які зазначили, що це не тільки ще одна ініціатива з озеленення міста, а й спосіб показати єдність не тільки громади Бахмута, а й усієї держави.

Разом з учнями залюбки висаджували молоді ясени й тую начальник Управління освіти Бахмутської міської ради Марина Рубцова, директор школи № 2 Ольга Біленко та педагоги.

Висадка «Алеї Миру» покликана не лише озеленити територію в різних куточках нашої країни, а й крок за кроком долучати кожного українця до порятунку природи і особистого внеску в її розвиток.

  

  

 

  

Категорія: События | Переглядів: 976 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]