Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 12 » Всеукраїнський тиждень права в Бахмутській школі № 2
13:12
Всеукраїнський тиждень права в Бахмутській школі № 2

У грудні людство відзначає Міжнародний День прав людини тому, що саме 10 грудня в далекому 1948 році було прийнято дуже важливий документ - Загальну Декларацію прав людини. Важливо, щоб кожна людина знала свої права, щоб ці права стали цінністю, визнаною і державою, і суспільством.

З метою підвищення рівня правової освіти та виховання в учнівської молоді ціннісного ставлення до суспільства і держави, формування вміння визнавати пріоритет прав людини, поважати цінності демократичного суспільства в Бахмутській школі № 2 пройшов Всеукраїнський тиждень права. Тиждень правових знань виявився дуже інформаційним, змістовним, динамічним. Учні школи отримали багато нових знань з питань правової культури, правового захисту, законодавства та набули певного досвіду застосування цих знань на

Під час проведення Всеукраїнського тижня права у школі пройшла виставка творчих робіт учнів "Права людини очима дітей", виставка правової літератури в бібліотеці школи, виставка дитячих малюнків «Ми маємо право на…»

Ніколи не буде зайвим повторити свої обов’язки і дотримуватися їх, знати свої права і користуватися ними, побачити деякі проблеми зі сторони та зробити для себе висновки. Незнання не звільняє від відповідальності, а знання навпаки перетворюються на силу, якою можна захистити себе від шкідливого та небезпечного, зміцнити свою силу волі, покращити поведінку. Цей День є безумовним нагадуванням про те, що кожен громадянин своєї країни, повинен працювати у першу чергу в ім’я людини.

  

  

  

  

  

 

 

Категорія: О школе | Переглядів: 437 | Додав: admin | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]