Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Всеукраїнський тиждень протидії булінгу в учнівському середовищі
18:11
Всеукраїнський тиждень протидії булінгу в учнівському середовищі

У межах всеукраїнського тижня з протидії булінгу, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, з метою попередження булінгу, а саме: жорстокості та насильства серед дітей, профілактики злочинів та правопорушень в учнівському середовищі; виховання в учнів почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства, в Бахмутській школі № 2 були проведені різноманітні пізнавальні виховні заходи.

Пізнавально й цікаво пройшла класна година в 3-4 класах з теми «Змінюй в собі негативне ставлення до інших», насиченою та інтерактивною була година спілкування у 8 класі «Стосунки в учнівському середовищі». У тематичному діалозі з теми «Всесвітній день боротьби з боулінгом» у 9 класі учні активно висловлювали свою позицію, були відкритими, активними та ініціативними.

Учні 5 класу на класній годині "Допомагаючи іншим, допоможи собі", створили серце класу, написавши побажання. Створили карту із долонь, на яких написали, що слід робити, щоб у нашій державі ніхто не страждав

Практичним психологом Євгенією Квятковською було проведено тренінг з учнями 6-А класу «Профілактика боулінгу в учнівському середовищі», а також розроблені буклети для учнів школи “Стоп булінг, твори добро», класні керівники отримали пам’ятки «Телефон довіри» та буклети «Зупинимо булінг разом». На занятті учні ознайомилися з актуальністю цієї проблеми, переглянули відеоролики та висловили свою думку з приводу булінгу. У формі гри діти засвоїли форми булінгу, прожили ситуації участі в цьому процесі та шукали способи допомоги, шляхи запобігання цього явища в школі, осмислили чому це відбувається.

   На завершення учасники поділилися враження від тренінгу та були одностайні у тому, що подолання булінгу можливе лише за умови співпраці.

  

  

  

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 520 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]