Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 12 » Вшанування Героя-земляка Дмитра Чернявського
19:10
Вшанування Героя-земляка Дмитра Чернявського

В нашій школі пройшли заходи із вшанування земляка, Героя України Дмитра Чернявського, який волею долі  став першою жертвою російсько-української війни.Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській, серед них був і Дмитро Чернявський. Вони гинули за честь, за волю, за право бути українцем і за свою Батьківщину.

На заходах з хвилюванням діти говорили про те, що означає для кожного любити свою Батьківщину; розкривали поняття гідності, справедливості, мужності та відданості Вітчизні. Особливо слід відмітити бібліотечний урок у 6 класі «Він житиме в серцях народу України!»,   усний журнал у 8 класі «Пам’яті Героя-земляка Д.О.Чернявського присвячується” та годину спілкування  у 5 класі «Герої не вмирають!» Учні не тільки говорили про трагічні події під час Революції Гідності, але і перейнялися почуттям патріотизму та гордості за славне минуле і сьогодення свого народу.
Із тривогою в голосі діти читали вірші, присвячені Героям Небесної Сотні. А головне: діти зрозуміли, що завдяки таким хлопцям, як Дмитро, Донбас залишається українським. Зрозуміли вони й те, що зобов'язані любити свою землю, берегти її єдність в пам'ять про таких мужніх, самовідданих героїв, справжніх патріотів, яким був Дмитро Чернявський.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 658 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]