Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Вшанування пам’яті героїв Майдану та Небесної Сотні
18:18
Вшанування пам’яті героїв Майдану та Небесної Сотні

 

Традиційно 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, коли вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави під час Революції Гідності 2013-2014 років.  Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

Протягом листопада в нашій школі проводились виховні години та години спілкування на тему: “Ідеї гідності і свободи українців» в 9 класі, усний журнал «Наша пам’ять жива» в 7-х класах, урок- пам’ять «Герої Небесної Сотні» в 6 класі, «Круглий стіл «Революція Гідності: як це було …» у 8 класі. В актовій залі школи для учнів 2-4 класів було проведено урок – реквієм, присвячений подіям під час Революції Гідності та Свободи, за участю учасника АТО Олега Коноплянки.

Під час заходів згадували й нашого героя-земляка, який загинув під час Революції Гідності, Дмитра Чернявського.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. Герої не вмирають, вони стають легендою, взірцем для майбутніх поколінь. Бо ж свідомо боротися і віддати життя за Батьківщину — це подвиг справжнього патріота-українця.

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 1030 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]