Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 21 » Вшанування революції Гідності та Свободи
18:39
Вшанування революції Гідності та Свободи

З метою утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, вшанування громадянського подвигу учасників Революції Гідності, в Бахмутській школі № 2 пройшли заходи, які висвітлюють доленосні сторінки в історії України початку XXI століття.

З учнями 6-х класів проведено урок-пам’ять «Герої Небесної Сотні», а в 7-х класах усний журнал «Наша пам’ять жива», під час якого учні ознайомились із етапами Революції Гідності, переглянули відеосюжети про події Майдану. Цікавими й пізнавальними були година спілкування з елементами тренінгу у 8 класі «Ідеї гідності і свободи українців» та заочний екскурс «Сторінками нашої трагічної історії. Пам’яті Небесної сотні», на якому учні реконструювали історичні події з Євромайдану в 9 класі.

Крім того в рамках реалізації ініціативи ЮНІСЕФ «Громада дружня до дітей та молоді», з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи в Бахмутській міській раді відбулася «Дитяча сесія», під час якої лідери шкільних самоврядувань познайомилися з міським головою Ревою О.О.,
з яким обговорили питання розвитку Бахмута, інфраструктурні проекти, які реалізуються в місті, і поділилися з мером своїми ідеями на перспективу розвитку Бахмутськой громади. Нашу школу представляла учениця 9 класу Тодорашкул Катерина.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та незалежність України.

  

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 432 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]