Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Січень » 20 » З Днем Соборності України
19:53
З Днем Соборності України

З метою виховання нацiональної   свiдомостi учнiв i людської гiдностi, вiдродження паросткiв духовностi, формування рис громадянина Української держави  в 5-6 класах пройшли інформаційні хвилинки з презентаціями «Подія, що пережила час», на яких йшлося про знаменну подію у житті українського народу, про досягнення та здобутки нашої держави за роки Незалежності. У 7-8 класах проведені тематичні виховні години «День Соборності України – свято єднання та гідності», присвячені політичним та історичним подіям в утворенні і зміцненні української державності, історії та діяльності Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Бібліотекар школи Оксана Тодорашкул оформила виставку художньо-публіцистичної, науково-популярної літератури щодо історії становлення державності України, висвітлення діяльності державних діячів Української Народної Республіки і Західної Української Народної Республіки.

Проведені просвітницькі заходи у школі були спрямовані на виховання в дітей та учнівської молоді почуття патріотизму, поваги до минулого українського народу, утвердження демократичних цінностей.

  

 

 

Категорія: О школе | Переглядів: 212 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]