Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Травень » 19 » З Днем вишиванки
09:04
З Днем вишиванки

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицією. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому. Крізь віки проніс український народ любов до вишиванки та зберіг особливі традиції її створення.

Знати про існування такої події як День вишиванки повинен кожен українець, саме тому стало традицією в Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 2 святкування Дня вишиванки в третій четвер травня. Цей рік теж не став виключенням, в усіх класах були влаштовані виховні години, під час онлайн уроків учні початкової школи познайомились з історією виникнення свята та традиціями українського народу, прийняли участь у вікторині «Кольори вишиванки», навчилися малювати вишиванку та зображувати різноманітні елементи вишивки.

Серед учнів 2-А класу класовод Оксана Коваленко влаштувала конкурс малюнків «Кольори вишиванки», другокласники вивчили вірші та записали привітальний відеоролик до свята. Читайте, малюйте, вивчайте, співайте, вдягайте вишиванки – вшановуйте традиції рідного народу!

Україно, одягни вишиванку,

Пригадай, як колись було.

ЇЇ гордо носило місто,

І пишалося кожне село.

Україно, носи вишиванку,

В будні і свята носи.

Бо ніде не знайдеш більше в світі

Неповторної диво краси.

  

 

Переглядів: 272 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]