Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Квітень » 18 » Заходи до Дня довкілля та Дня Землі в Бахмутській школі № 2
19:41
Заходи до Дня довкілля та Дня Землі в Бахмутській школі № 2

У межах місячника екологічного виховання «Від екології душі – до екології довкілля», оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в Бахмутській школі № 2 пройшли дистанційні виховні заходи.

Варто відмітити заходи до Дня  Землі у 2-А класі (класовод Елла Мітяєва), діти провели конкурс малюнків "Земля - наш спільний дім". У 4-А класі пройшов захід «Земля – планета, на якій я живу» (класовод Тамара Шевченко), який був спрямований на те, щоб учні дізналися більше про сучасні екологічні проблеми та побачили, як своїми діями вони можуть вплинути на них. Учні 4-Б класу разом із класоводом Іриною Беленець провели  пізнавальну онлайн-відеопрограму "Цікаві факти про Землю". Учні передивились відеоматеріали, ставили проблемні питання за темою, малювали планету Земля.

Учні 7-Б класу (класний керівник Світлана Шитікова) провели виховну годину - відеолекторій у форматі онлайн конференції Zoom до Дня довкілля. Його мета - підвищити свідомість  школярів щодо гармонійного існування людини з природою, прищеплювати бажання бути у своєму довкіллі турботливим господарем. Діти підготували різноманітні відеоматеріали із зарані обговорених тем. Було колективно створено презентацію, яка була присвячена Дню довкілля. Учні говорили про охорону природи, проблеми екологіі та шляхи їх подолання. Захід став гарним досвідом  і мав повчальне,  виховне значення.

  

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 375 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]