Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 26 » Заходи до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту
18:53
Заходи до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту

«Скорботна свічка пам’яті святої» - це тематична назва, яка об’єднала усі виховні заходи, проведені в нашій школі з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту. 27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Голокост – це події, пов’язані з великими людськими втратами.

З метою просвітницької роботи, ознайомлення учнів з трагічними сторінками історії – Голокостом, що призвело до умисного винищення практично однієї третини євреїв, а також незліченної кількості представників інших націй, в школі було проведено заходи, в яких брали участь учні 5-9 класів та вчителі. Під час заходів учні розпалювали свічки, вшановуючи пам'ять загиблих хвилиною мовчання, переглядали презентації та обговорювали почуте й побачене. Діти були дуже вражені подіями минулого. У 7-А класі пройшла відкрита Година пам’яті «Голокост – лихо 20 століття» (класний керівник Ольга Крапива).

У шкільній бібліотеці організовано експозицію та книжкову виставку «Місця, пов’язані з пам’яттю про Голокост».

Для багатьох народів незалежна Україна стала батьківщиною. Мир і злагода - це головне, що нам потрібно сьогодні. Пам'ятаючи про трагедію минулої війни, ми з надією дивимося в майбутнє і віримо в нашу державу.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 724 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]