Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 9 » Заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги над нацизмом у Європі
20:09
Заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги над нацизмом у Європі

З метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, педагогічний та учнівський колектив Бахмутської школи  № 2 провели заходи під назвою «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!»

Вокальний ансамбль школи «Маки» (художній керівник Станіслав Манухін) у міському конкурсі патріотичної пісні «Пісні Перемоги» посів І місце.

У школі для учнів початкових класів були проведені уроки пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили події Другої світової війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни.

Для учнів 5-9 класів з метою виховання шанобливого ставлення до історичної пам’яті свого народу були проведені виховні години «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!», під час яких учні та педагоги розповідали про важкі часи війни, незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від нацизму, про нелегке життя в тилу. Крім того, діти привітали зі святом Перемоги вчителів-ветеранів педагогічної праці.

Заходи, приурочені пам’ятним датам, не залишили байдужими нікого, до підготовки залучилися батьки, вчителі, учні школи.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 438 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]