Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 29 » Заочну подорож революційними місцями Києва провели учні 8 класу
17:02
Заочну подорож революційними місцями Києва провели учні 8 класу

З метою виховання в учнів почуття патріотизму, інтересу і поваги до історичного минулого своєї держави та з у зв’язку із відзначенням 100-річчя Української революції 1917-1921 рр. у 8 класі було проведено тематичну годину спілкування за темою «Визвольна боротьба та утвердження української державності на початку ХХ століття». Учні 8 класу разом із класним керівником Світланою Шитіковою заочно подорожували революційними місцями Києва, а почали свою подорож біля пам'ятника М.С.Грушевському, вченому зі світовим ім'ям, доктору історичних наук, професору, літератору, а ще – відомому політику і громадському діячу – першому Президенту Української Народної республіки.

У формі активного діалогу між учителем та учнями, який доповнювався розповіддю вчителя, учнівськими повідомленнями, декламацією вірша та інформацією екскурсовода, учні розширили свої знання про Українську Центральну Раду, Січневе збройне повстання і завод "Арсенал", Героїв Крут (Церкву на Аскольдовій могилі).

Завершили свою подорож восьмикласники біля Київського міського будинку вчителя. Саме з цим будинком безпосередньо пов'язані найвизначніші події Української революції 1917-1921 років.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 666 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/101
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]