Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 1 » Зі святом Першого дзвоника!
19:44
Зі святом Першого дзвоника!

Урочисто пройшло свято Першого дзвоника в Бахмутській загальноосвітній школі  І-ІІ ступенів № 2, яка гостинно відкрила двері  для своїх учнів, зокрема, для 28 маленьких першокласників. Саме вони створили насправді особливу атмосферу свята, адже для них це не просто свято, а свято величне, неповторне, казкове.

Усіх присутніх привітала з Днем Знань директор школи Ольга Біленко, яка побажала учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.  Виступили запрошені гості:  головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти Управління освіти Бахмутської міської ради Ганна Орел, заступник директора КП «Артемівська управляюча компанія житлово-комунальних послуг» Юрій Требик, головний спеціаліст Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Наталя Родіонова, яка подарувала школі футбольний, волейбольний та баскетбольний м’ячі.

 По завершенню урочистої лінійки в кожному класі пройшов перший урок на тему «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя незалежності України». 

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 737 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]