Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Квітень » 4 » Звернення адміністрації КНП "ЦПМД м.Бахмута"
14:12
Звернення адміністрації КНП "ЦПМД м.Бахмута"

Звертаємо увагу батьків: з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу СОУЮ-19, у зв'язку з карантином та посиленням обмежувальних заходів у країні, тимчасово обмежено відвідування КНП «Центр первинної медичної допомоги міста Бахмута».

Нагадуємо Вам, що з 17.03.2020р. тимчасово відмінено планові заходи, у тому числі планові огляди немовлят та візити через хронічні захворювання, планові профілактичні медичні огляди.

Наш Центр працює у посиленому режимі, приймаючи пацієнтів з гострою патологією. Здійснюються лише термінові та невідкладні заходи. Прийом у приміщеннях Центру лікарі здійснюють тільки у випадку хвороби. Просимо поставитись до цього із розумінням!

Просимо ЗДОРОВИХ відвідувачів утриматись від візитів до Центру. Це робиться для вашої ж безпеки!

Велику кількість запитань можна вирішити дистанційно або на виїзді. Просимо за необхідності звертатися до своїх лікарів у телефонному режимі, а також за телефонами реєстратур амбулаторій.

Про відновлення проведення планових профілактичних медичних оглядів та можливість отримання довідки за формою № 086-1/о буде повідомлено додатково.

З повагою, адміністрація КНП "ЦПМД м.Бахмута"

Переглядів: 405 | Додав: OlgaR | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]